italiensk antipasti ( bræt med klassiske italienske delikatesser) med et glas vin
Frokost mellem kl. 12:00 - 15:00
4 stk.
Ristet hvidløgsbrød med ost, frisk tomat og pesto.
Tynde skiver af luftørret okseinderlår serveres med rucola, parmesan, ekstra jomfru olivenolie og Aceto Balsamico Di Modena
ovnbagt pasta med ricotta, spinat, tomatsovs, mozzarella og parmesan
Typisk siciliensk ovnbagt pasta med bolognese, bechamel, auberginer, skinke, ærter og parmesan
Alle pizzaer laves med tomatsovs, mozzarella og oregano
tomatsauce, mozzarella, kartofler, karamelliserede løg og speck (italiensk røget skinke)
tomatsovs, mozzarella, ansjoser, kapers, løg, pecorino øst og ristet brød
tomatsovs, mozzarella, auberginer, cherry tomater, parmesan og basilikum
tomatsovs, mozzarella, luftørret okseindelår, rucola, parmesan og Aceto Balsamico di Modena
Tomatsauce, mozzarella, aubergine, squash, cime di rapa (majroetoppe fra syditalien), ovnbagte cherry tomater, rucola og hvidløg
tomatsovs, mozzarella, italiensk stærk salame, jalapenos og ricotta ost
tomatsauce, mozzarella,græskar, løg, nduja (stærk svinepølsepasta fra Calabrien), salsiccia af svinekød